tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post110958602117650337..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Otlu Pide ve KömbeAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-19965045324902655822014-01-11T21:24:29.183+02:002014-01-11T21:24:29.183+02:00Bu tarifi uygulayarak yaptigim kombeler tas gibi o...Bu tarifi uygulayarak yaptigim kombeler tas gibi oldu. Sorun benden mi kaynakli tariften mi anlayamadim acikcasi. Birebir uymaya calistigim oranlar sonucunda ortaya cikan hamur cok sertti. Ancak zeytinyagli hamurun kivami konusunda herhangi birsey belirtmediginiz icin normal oldugunu dusundum. Ortaya cikan berbat sonucun neden kaynaklandigi konusunda aydinlatirsaniz sevinirim. <br /><br /><br /> kivami konusunda Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1155672128379673212006-08-15T23:02:00.000+03:002006-08-15T23:02:00.000+03:00merhaba eşimin hataylı olmasından dolayıhatayın ye...merhaba eşimin hataylı olmasından dolayıhatayın yemek kültürüne aşığım.kombeyı bende cok sevıyorum.ayrıca bukalıpların her çeşidinden aldım.sadece kombe için değil benzer tariflerdede kullanıyorum.siteni izliyorum.görüşmek üzere <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://www.zeytinagaci.blogspot.com/2005/02/otlu-pide-ve-kmbe.html" REL="nofollow" TITLE="mukadder41 at hotmaıl dot com">makadder</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1135945387686411182005-12-30T14:23:00.000+02:002005-12-30T14:23:00.000+02:00Bu kalıplar plastikten yapılıyor. Antakya'da deği...Bu kalıplar plastikten yapılıyor. Antakya'da değişik modeller<BR/> de var. Bende bir Antakyalı olarak bu kalıpları kulla<BR/>nıyorum. Ama İzmirde pazarlarda hiç rastlamadım.<BR/>sevgiler <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A>melekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1135889713681192012005-12-29T22:55:00.000+02:002005-12-29T22:55:00.000+02:00bilgi için teşekkkür.Ben araştırayım biraz.bilgi için teşekkkür.Ben araştırayım biraz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1135847087422209842005-12-29T11:04:00.000+02:002005-12-29T11:04:00.000+02:00Özellikle Antakya yöresinde satılıyor. İstanbul 'u...Özellikle Antakya yöresinde satılıyor. İstanbul 'u bilmiyorum, Ankara 'da yaşadığım için. Ama ancak y öresel pazarlarda bulunabilir. Veya getirtilebilir. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1135780383854243072005-12-28T16:33:00.000+02:002005-12-28T16:33:00.000+02:00Ellerine sağlık,çok güzel görünüyorlar.Bu kalıplar...Ellerine sağlık,çok güzel görünüyorlar.Bu kalıpları İstanbul'da nasıl bulabiliriz.Satılan bir yöresel pazar varmıdır? <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://www.blogcu.com/Serinmavi/" REL="nofollow" TITLE="akdenizo at gmail dot com">serinmavi</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1135780031445073182005-12-28T16:27:00.000+02:002005-12-28T16:27:00.000+02:00Elerine sağlık her ikiside çok güzel görünüyor.Bu ...<B>Elerine sağlık her ikiside çok güzel görünüyor.Bu kalıbı nereden bulabilirzi? İstanbul'da satılan bir yöresel paza fala varmıdır?</B>  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://www.blogcu.com/Serinmavi/" REL="nofollow" TITLE="">serinmavi</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1116593412159281902005-05-20T15:50:00.000+03:002005-05-20T15:50:00.000+03:00Teşekkürler Melek. Taş fırında pişen kimbilir ne l...Teşekkürler Melek. Taş fırında pişen kimbilir ne lezzetidir. Sevgiler... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2005/02/otlu-pide-ve-kmbe.html" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1116592714065669992005-05-20T15:38:00.000+03:002005-05-20T15:38:00.000+03:00Bu kömbe,sabahlara kadar açık taşfırınlarda bayra...Bu kömbe,sabahlara kadar açık taşfırınlarda bayram öncesi hazırlanıp pişirilir.Çoklezzetlidir.<BR/> Ellerine sağlık Aslıcım tarflerini beğeni ile okuyorum MELEK <BR/>  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A> MelekAnonymousnoreply@blogger.com