tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post113014350418183576..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Çikolata Tutkunlarına :SufleAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-44075669518368881192014-02-01T18:31:28.466+02:002014-02-01T18:31:28.466+02:00Ölçüyü iki katına çıkarmak sorun olmaz sanıy...Ölçüyü iki katına çıkarmak sorun olmaz sanıyorum . 2 katı ölçü olduğunda 8 yumurta için 3 bardak şeker koymak gerekir. Fazla olabilir. Diğer ölçüler uygun olur. Kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-74058959283321171352014-01-31T01:24:39.369+02:002014-01-31T01:24:39.369+02:00Merhaba,tarifinizi denedim,biraz fazla pişirmişim ...Merhaba,tarifinizi denedim,biraz fazla pişirmişim galiba kek gibi oldu.Ama tadı inannılmaz güzeldi.Ölçüyü 2katına çıkarsam olabilir mi sizce yoksa ayrı ayrı mı yapmayalım fazla yapmak için.zeynep albarhttps://www.blogger.com/profile/07397735763736411599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-43790961298469788152010-12-08T19:08:33.248+02:002010-12-08T19:08:33.248+02:00Merhaba,
100 gr çikolata paketi kullanılıyor. ko...Merhaba,<br /><br />100 gr çikolata paketi kullanılıyor. kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-84839120921922594222010-12-02T15:33:14.826+02:002010-12-02T15:33:14.826+02:00Merhaba.Tarifinizdeki paket çikolata kaç gr lık pa...Merhaba.Tarifinizdeki paket çikolata kaç gr lık paket acaba?Denemeyi düşünüyorum,çok güzel görünüyor.Teşekkür ederim..Duygunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1138706466008026942006-01-31T13:21:00.000+02:002006-01-31T13:21:00.000+02:00Deniz burası gerçekten püf noktası, sıcak karışıma...Deniz burası gerçekten püf noktası, sıcak karışıma atınca yumurta gerçekten pişiyor. Gerçi bununda çaresi var hemen blendrdan geçirilebilir ama olmaması için her iki tarafında aynı ılıklığa kavuşması gerekiyor. Yumurtalı karışıma sıcak karışım ılıtılarak eklenip aynı kıvama getiriliyor burada dikkatli olmak lazım. Karıştıra karıştıra ılıtılırsa daha iyi olur. Kolay gelsin diyorum. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1138701657066909772006-01-31T12:00:00.000+02:002006-01-31T12:00:00.000+02:00Sevgili Aslı bir sey sormak istiyorum.Kaynamakta i...Sevgili Aslı bir sey sormak istiyorum.Kaynamakta iken yumurta karistiriliyor demişsin yumurtalar boyle pisme tehlikesinde olmuyormu yoksa ılınmasını beklemek dogru.Yapıcam ziyan etmekten korkuyorum Lutfen cevap verirmisin.Tesekkur ederim <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2005/10/ikolata-tutkunlarna-sufle.html" REL="nofollow" TITLE="deniz488 at hotmail dot com">deniz488</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1133903800673714502005-12-06T23:16:00.000+02:002005-12-06T23:16:00.000+02:00isteğimi yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim....isteğimi yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim.Yalnız onun adına kayseride yağlama denir.ama mutlaka denemelerini tavsiye ederim.afiyet olsun. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2005/10/ikolata-tutkunlarna-sufle.html" REL="nofollow" TITLE="duriyearslantas at hotmail dot com">düriye</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1132394130575094082005-11-19T11:55:00.000+02:002005-11-19T11:55:00.000+02:00Sevgili Bilge yumurta miktarı azalınca diğer malze...Sevgili Bilge yumurta miktarı azalınca diğer malzemelerin oranlarıda değişebilir.Değiştirilmezse sonuç ne olur bilemiyorum. Katı yağ yerine zeytinyağı kullanmak tabii mümkün ben denemedim henüz, ama yaptığımda sıvı yağ kullanacağım. Kolay gelsin. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1132329995320830932005-11-18T18:06:00.000+02:002005-11-18T18:06:00.000+02:00Harika görünüyor ve insanda hemen deneme isteği ya...Harika görünüyor ve insanda hemen deneme isteği yaratıyor ;-))Yalnız bir kaç soru:<BR/> Mutfakta katıyağ ve yumurtayı mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıyorum. Suflede tereyağ yerine sıvıyağ kullanmak mümkün mü? ve de yumurta sayısını azaltmak? örneğin yarı yarıya.<BR/> Bu güzel lezzeti bizimle paylaştığıniz için tesekkürler... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A>bilgeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130585179113255732005-10-29T14:26:00.000+03:002005-10-29T14:26:00.000+03:00Sufle en sevdiğim tatlıdır. Tarif için çok teşekkü...Sufle en sevdiğim tatlıdır. Tarif için çok teşekkürler. Denemek için sabırsızlanıyorum :) <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.hobikeyfi.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="burcubd at yahoo dot com">Burcu</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130357079321749902005-10-26T23:04:00.000+03:002005-10-26T23:04:00.000+03:00ben gerçek bir çikolata tutkunuyum!hayatımın olmaz...ben gerçek bir çikolata tutkunuyum!hayatımın olmazsa olmazlarından...sufle yapmak bir türlü kısmet olmadı,geçen gün t.v'den tarif almıştım,onuda kaybettim.bu tarif çok işime yarayacak! teşekkürler Aslı hanım.münevver hanımında ellerine sağlık! sevgiler... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A>Aydın!ın annesiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130346309997054242005-10-26T20:05:00.000+03:002005-10-26T20:05:00.000+03:00Aslicim, sufle harika gorunuyor ellerine saglik, b...Aslicim, sufle harika gorunuyor ellerine saglik, bu arada SOBE!!!hayatindaki seyleri 20 maddedede rastgele anlatmani sabirsizlikla bekliyorum:)) <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.alaraaslihaningunlugu.blog.com" REL="nofollow" TITLE="">arzu</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130275915562400232005-10-26T00:31:00.000+03:002005-10-26T00:31:00.000+03:00aslıcım hemen cevap yazdığın için çok teşekkür ede...aslıcım hemen cevap yazdığın için çok teşekkür ederim En kısa zamanda deniyeceğim umarım seninkisi gibi güzel olur. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2005/10/ikolata-tutkunlarna-sufle.html#c113019661787811207" REL="nofollow" TITLE="cavcav at hotmail dot com">cevvale</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130257589309331132005-10-25T19:26:00.000+03:002005-10-25T19:26:00.000+03:00Cevvale ve Nagme önceden hamurunu hazırlayıp, hatt...Cevvale ve Nagme önceden hamurunu hazırlayıp, hatta tabaklara bölüştürüp misafirler gelince pişirmek mümkün tabii.Sorun olmaz.Hazırlanıp , pişmesi neredeyse 1 saati buluyor çünkü.<BR/>Semanur, sütlü çikolata kullanılabilir.Denersem bende sütlü çikolata kullanırım.<BR/>Derya, teşekkürler. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130233672495027882005-10-25T12:47:00.000+03:002005-10-25T12:47:00.000+03:00Sufleye bayılırım.Arkadaşının ellerine sağlık....Sufleye bayılırım.Arkadaşının ellerine sağlık. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.deryaca.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="deryacipan at hotmail dot com">DERYA</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130231058834031032005-10-25T12:04:00.000+03:002005-10-25T12:04:00.000+03:00Çok leziz gözüküyor.Canım istedi.Lakin bir noktayı...Çok leziz gözüküyor.Canım istedi.Lakin bir noktayı sormak istiyorum, sütlü çikolata kullansam nasıl olur.Siyah çikolata bana çok acı geliyor. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.akcahan.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="smnury at yahoo dot com dot tr">Semanur/akcahan</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130196617878112072005-10-25T02:30:00.000+03:002005-10-25T02:30:00.000+03:00merhaba,gercekten harika gozukuyor. Suflenin bazı ...merhaba,<BR/><BR/>gercekten harika gozukuyor. Suflenin bazı on adimlarini onceden tamamlayip son ana az sey bırakarak yapmak mumkun mu? Bu konuda fikri / deneyimi olan varsa paylasirsa cok sevinirim<BR/> <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2005/10/ikolata-tutkunlarna-sufle.html" REL="nofollow" TITLE="nagmemdinc at yahoo dot com">nagme</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130189619167449962005-10-25T00:33:00.000+03:002005-10-25T00:33:00.000+03:00aslıcım sufleyi çok seviyorum ama bir türlü cesare...aslıcım sufleyi çok seviyorum ama bir türlü cesaret edip yapamıyorum misafirlerime, önceden hazırlayıp misafirler otururken pişemezmi? <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2005/10/ikolata-tutkunlarna-sufle.html" REL="nofollow" TITLE="cavcav4 at hotmail dot com">cevvale</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130182195169912592005-10-24T22:29:00.000+03:002005-10-24T22:29:00.000+03:00Münevver, unutmadım aslında yazarken aklımdaydı da...Münevver, unutmadım aslında yazarken aklımdaydı da çok acele yazıp çıktığımdan öyle oldu , ben de güzel ikramın için teşekkür ediyorum,<BR/>Sibel çikolata reddedilecek birşey değil tabii:)...Sobeleme için sağol.Görüşürüz.  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130155780853328832005-10-24T15:09:00.000+03:002005-10-24T15:09:00.000+03:00Aslı harika bir lezzet bu! Bir çikolata tutkunu ol...Aslı harika bir lezzet bu! Bir çikolata tutkunu olarak, sıcak sıcak yenen çikolatalı bir tatlının üzerine lezzet düşünemiyorum! <BR/>Bu arada mutfağını bizlerle paylaşmak istersen eğer, bugün sobelendin:)  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://sibelinkahvesi.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="sibel_suslu at yahoo dot com">Sibel</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1130153367050553812005-10-24T14:29:00.000+03:002005-10-24T14:29:00.000+03:00aslıcım sufle ikramı sırasında olduğu için sufleyi...aslıcım sufle ikramı sırasında olduğu için sufleyi krema eşliğinde servis ettiğmizi unuttuk galiba <BR/>nazik iltifatların için teşekkürler.sevgiler <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="hani krema" REL="nofollow" TITLE="moranmunevver at yahoo dot com">münevver</A>Anonymousnoreply@blogger.com