tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post114459443881659935..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Pizza House'danAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-32357215324212394822009-01-25T02:34:00.000+02:002009-01-25T02:34:00.000+02:00Merhaba siteniz oldukça hoş ve iştah açıcı. Ben de...Merhaba siteniz oldukça hoş ve iştah açıcı. Ben de mutfak deneyimlerimi paylaşmak adına yemek(italyan mutfağı ağırlıklı) ve tatlı(cheesecake, tart,pasta v.b.) kursu veriyorum. Bir süre yaşadığım Roma ve New York'un bu deneyimde çok büyük katkısı oldu. Ankara'da böyle bir kursun gerekliliğine inanarak ders vermeye başladım. İlgilenenler için: breezeroma@yahoo.com.trAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-58790571568266956312008-10-14T17:04:00.000+03:002008-10-14T17:04:00.000+03:00Hazal Merhaba , Bu ölçü midi fırın tepsisine fazla...Hazal Merhaba ,<BR/> Bu ölçü midi fırın tepsisine fazla fazla gelir yarım ölçü uygulayabilirsiniz. Yani 500 gr unla diğer ölçüleri de yarıya indirerek yapacağınız hamur uygun olur sanıyorum. Kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-17448813291831629242008-10-14T11:15:00.000+03:002008-10-14T11:15:00.000+03:00Aslı Hn.pizzalar çok güzel görünüyor ben de deneme...Aslı Hn.pizzalar çok güzel görünüyor ben de denemek istiyorum fakat evimde pizza tabanım yok acaba midi fırın tepsim bu ölçülere uygun olur mu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1159621514108191752006-09-30T16:05:00.000+03:002006-09-30T16:05:00.000+03:00sayın Aslı hanım pizzanız nefis gözüküyor denemek ...sayın Aslı hanım pizzanız nefis gözüküyor denemek istiyorum lakin evde mutfak terazim yok tarifi kabaca ölçü olarak yazarsanız çok sevinirim lezzet dolu günler dilerim gülin ceylan  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/04/pizza-housedan.html" REL="nofollow" TITLE="gulinceylan at yahoo dot com">gülin ceylan</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1150022982510172872006-06-11T13:49:00.000+03:002006-06-11T13:49:00.000+03:00aslıcığım yine herşeyde olduğun gibi harikasın .bu...aslıcığım yine herşeyde olduğun gibi harikasın .bu tariflarin bir çoğunu biliyorum ama yinede eksiklerim oluyor bunları yayınlarından takip ederek düzeltiyorum herşey için teşekkürler .yüreğine sağlık <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A>düriyeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1145089453915468642006-04-15T11:24:00.000+03:002006-04-15T11:24:00.000+03:00Aslı ablacığım annemlerde varken bu tarif çok güze...Aslı ablacığım annemlerde varken bu tarif çok güzel oldu.Yeni sitemizdeki katkılarına sonsuz teşekkürler..Ufaklıkları öpüyoruz...Selamlar. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.armeda.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="armeda26 at hotmail dot com">armeda</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144913458366855072006-04-13T10:30:00.000+03:002006-04-13T10:30:00.000+03:00Aynur 200 C derecede pişiriyorum pizza tabanını ya...Aynur 200 C derecede pişiriyorum pizza tabanını yazmayı unutmuşum, ince kabuklu ve yumuşak pizza tabanı için bu sıcaklık uygun. Defne ve Evperisi sizlere de çok teşekkürler. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">asli altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144907824121907252006-04-13T08:57:00.000+03:002006-04-13T08:57:00.000+03:00Ellerinize sağlık. Harika gözüküyor. Denemeyi çok ...Ellerinize sağlık. Harika gözüküyor. Denemeyi çok isterim. Ancak fırın ısısını göremedim.Özel bir fırınlama şekliniz var mı? <BR/>Teşekkürler...<BR/><BR/><BR/> <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/04/pizza-housedan.html" REL="nofollow" TITLE="aynur at uyumegitim dot com dot tr">aynur</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144857460129390352006-04-12T18:57:00.000+03:002006-04-12T18:57:00.000+03:00Bayılıyorum bu tarz pratik yemeklere...Herşeyi içi...Bayılıyorum bu tarz pratik yemeklere...<BR/>Herşeyi için de...<BR/>Tek hamlede iş bitiyor(yeme aşaması tabikide)<BR/>Nefis gözüküyor!<BR/>Bizler için pizza ustasından almış olduğunuz bu tarifi bize de deftere eklemek düşüyor... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A>ev perisiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144777482811152932006-04-11T20:44:00.000+03:002006-04-11T20:44:00.000+03:00Sevgili Asli, bayildim ben bu pizzalara, ellerine ...Sevgili Asli, bayildim ben bu pizzalara, ellerine saglik! Ben de pizzayi evde hazirlamayi tercih ederim genelde. Bugunlerde esim, pizza yapsan da yesek diyordu. Ne guzel bir tesaduf oldu. Senin tarifini deneyecegim bu sefer. Hmmm, ben fotograflara doneyim tekrar:) <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="defneden.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="dekursun at yahoo dot com">Defne</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144743241058588372006-04-11T11:14:00.000+03:002006-04-11T11:14:00.000+03:00Çiğdem, Pırasada ıspanakta haşlanmadan konuyor.,Sa...Çiğdem, <BR/>Pırasada ıspanakta haşlanmadan konuyor.,<BR/>Safran denemenizi tavsiye ederim. Teşekkürler... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">asli altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144681547227944752006-04-10T18:05:00.000+03:002006-04-10T18:05:00.000+03:00Ellerine sağlık Aslı, hiç bu türlü pizza denememiş...Ellerine sağlık Aslı, hiç bu türlü pizza denememiştim, çok güzel bir tarif öğrenmiş oldum, teşekkür ederim, sevgiler...:)<BR/><BR/>Safran <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://safranmutfakta.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="safran dot blog at gmail dot com">Safran</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144668721761579672006-04-10T14:32:00.000+03:002006-04-10T14:32:00.000+03:00Aslı Hanım, tarifiniz çok güzel. ıspanak yaprakla...Aslı Hanım, tarifiniz çok güzel. <BR/>ıspanak yaprakları ve pırasa haşlanıyor mu?<BR/><BR/>sevgilerimle,<BR/><BR/>Çiğdem <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/04/pizza-housedan.html" REL="nofollow" TITLE="cceren at hotmail dot com">Çiğdem</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144617190221805392006-04-10T00:13:00.000+03:002006-04-10T00:13:00.000+03:00Tijen,sabah yoğurduğum hamur oda ısısında (benim m...Tijen,sabah yoğurduğum hamur oda ısısında (benim mutfak genelde 18-20 C dir) en az 5-6 saat bekliyor. Hiç çökmeyle karşılaşmadım, hatta kabına sığmayan hamurlarım oluyor .Aslında, hamur ne kadar uzun beklerse o kadar iyi kabarır diye düşünüyordum. Bu yeni bir bilgi oldu benim için. Artan hamuru ertesi gün kullanmak üzere buzdolabına koyduğumda çok başarılı olmadı.Hamuru haftasonu hazırlayıp , haftaiçi kullanmak daha pratik olacak .Buzdolabından çıkarıp oda ısısna ulaşana kadar bekletmek gerekiyor herhalde, bu da zaman kaybı.Neyse hamuru fazladan bekletmemek aklımda olsun, sağol Tijen... <BR/>Hanife, turşuyu halam vermişti ve gerçekten çok nefisti, tam pizzalık...Normalde nadiren turşu yerim ama o gün pırasalı pizza ile çok güzel gitti doğrusu...Teşekkürler Hanife:)  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">asli altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144613687148197182006-04-09T23:14:00.000+03:002006-04-09T23:14:00.000+03:00Asli'cigim, saheser olmus bunlar..Ben de her zaman...Asli'cigim, saheser olmus bunlar..<BR/>Ben de her zaman beyaz peynirli ve sebzeli olanini seviyorum, tursu ne cok yakisiyor degil mi pizzalara? Burada ince dilimlenmis aci tursular satilir ve onlar pizza ustune konularak pisirilir, ben cok severim; Bunda da zevklerimiz uyustu:)))<BR/>Ellerine saglik.. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/04/pizza-house.html" REL="nofollow" TITLE="hanifeicoz at gmail dot com">hanife</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1144603535052027512006-04-09T20:25:00.000+03:002006-04-09T20:25:00.000+03:00asli'cigim bugünlerde canim nasil pizza istiyor! d...asli'cigim bugünlerde canim nasil pizza istiyor! daha dogrusu tüm karbonhidratlar ve tatlilari.. tahmin edersin niye..<BR/>dolayisiyla seyretmek bile iyi geldi ki ben de (üzerinize afiyet) yabani kuskonmazli risotto yemistim.. yani aç bile degildim!<BR/>neyse benim sorum su: sabah evden çikmadan hamuru yogurup birakiyorsun, aksama kadar oda sicakliginda mi bekliyor? bir sey olmuyor mu? kabarma süresini astiktan sonra hamurun bu isten pek de memnun olmayip çöktügünü okudugumu hatirliyorum, bundan sordum. <BR/>ellerine saglik.<BR/>tijen <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.mutfaktazen.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="inaltong at e-kolay dot net">Tijen</A>Anonymousnoreply@blogger.com