tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post117189720592142006..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Elmalı KEK-YEAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-49226689278424933992012-04-10T22:58:43.944+03:002012-04-10T22:58:43.944+03:00Merhaba Arzu,
Acaba kek kalıbının kenarlarını ya...Merhaba Arzu,<br />Acaba kek kalıbının kenarlarını yağladın mı? Eğer öyleyse, kenarlardan kabarmayıp ortadan kabarmış olabilir. Kekin beklenenden büyük olması ve kabarık olması aslında olumlu bir özellik.Bazı fırınlar da keki daha güzel kabartıyor. Fırın sıcaklığını ya da pişirme seçeneğini iyi ayarlayabilmek gerek.<br /><br />Sevgiler...Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-65686484430500605112012-04-10T10:43:26.814+03:002012-04-10T10:43:26.814+03:00Merhaba,
tarifinizi dün harfiyen uyguladim. Kücük...Merhaba,<br /><br />tarifinizi dün harfiyen uyguladim. Kücük kek kalibim olmadigindan 26'lik tepsimi kullandim. Kekim acayip sekilde kabardi. Iyi ki de büyük tepsi kullanmisim. Ama ortasi kule gibi uzadi. Haliyle bu ters cevirme olayini zorlastirdi :-/ <br /><br />Sizde ben bir yerlerde bir hata mi yaptim da kekim bu kadar büyük oldu ve ortasi öyle kabardi?!<br /><br />Cevabiniz icin tesekkür ederim.Arzuuunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-49375520492675614992010-06-29T02:42:41.587+03:002010-06-29T02:42:41.587+03:00çok kral yemek ya elıne saglık abacığımçok kral yemek ya elıne saglık abacığımpapatyahttps://www.blogger.com/profile/05011308775037071727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-3972132798345409062010-01-29T00:18:46.059+02:002010-01-29T00:18:46.059+02:00Merhabalar tarifinizi denedim gercekten cok guzel ...Merhabalar tarifinizi denedim gercekten cok guzel oldu. Ama ben ekstra olaraktan keki icine kuru uzum ve cevizde koydum gercekten guzel oldu. Paylasiminiz icin tesekkurler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-75556815752817362009-11-08T20:04:40.900+02:002009-11-08T20:04:40.900+02:00sevgili zeytinağacı, biraz önce bu tarifi yaptım v...sevgili zeytinağacı, biraz önce bu tarifi yaptım ve fırına koydum, pişmesini bekliyorum, eminim güzel olacak.. teşekkürler<br />pelinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-82981463836017776072009-10-13T14:01:39.061+03:002009-10-13T14:01:39.061+03:00merhaba..ben bu keki yaptım ve gerçekten çok leziz...merhaba..ben bu keki yaptım ve gerçekten çok leziz oldu..Hem göze hem midelere hitab etti. Yeni evliyim ve bu kekle evde kek yapma macerasına başlamış oldum..ilk adım da iyi olduğu için bana umut verdi..teşekkürler..Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08518651835241600259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-52550128709105209852007-12-04T16:19:00.000+02:002007-12-04T16:19:00.000+02:00Slm süper bir tarif!Daha yapmadan tadını dilimde h...Slm süper bir tarif!Daha yapmadan tadını dilimde hissettm!Yapınca size tekrar döneceğim...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-6270994516110975552007-11-29T12:46:00.000+02:002007-11-29T12:46:00.000+02:00Bende bu kekinizi denemeye çalıştım ama kabartma t...Bende bu kekinizi denemeye çalıştım ama kabartma tozunu bir bütün paket koydum birşey olur muAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-57861046100085646812007-11-18T07:44:00.000+02:002007-11-18T07:44:00.000+02:00Hilal , Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim...Hilal , <BR/>Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim. Kekte 5 dakika hesabını denemekte fayda var . Sevgilerimle...Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-87971046165774824642007-11-16T21:07:00.000+02:002007-11-16T21:07:00.000+02:00Merhaba.. Kek hakkındaki püf noktalarınızı okudum ...Merhaba.. Kek hakkındaki püf noktalarınızı okudum da, hepsi de doğru bilgiler ancak şu unu ve kabartma tozunu kattıktan sonra hiç çırpmamak fikrine pek katılmıyorum. Aslında bu hep söylenegelmiş bir kural gibidir kek yapımında ama ben kek denemelerimde hap zaman tutarak 5dk şeker-yumurta,5dk sıvı malzemeler, 5 dkda un ve kab.tozu kattıktan sonra çırparım ve şu ana kadar hiç hüsrana uğramadım. Aksine bu şekilde çok yumuşak özdeşleşmiş, sünger gibi kekler elde ediyorum. Paylaşmak istedim, sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-32490378845976440202007-11-13T09:18:00.000+02:002007-11-13T09:18:00.000+02:00sevgili zeytin ağacı bütün tarifleriniz birbirinde...sevgili zeytin ağacı bütün tarifleriniz birbirinden güzel hangisine yorumyapacağımı şaşırıyorum beğeniyle takip ediyorum bloglar alemine bende katıldım daha yolun başındayım engin görüşlerinizi bekliyorum selamlar www.haticeile.blogspot.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-17229584091554886232007-04-05T13:15:00.000+03:002007-04-05T13:15:00.000+03:00Buğday nişastası kullanabiklirsiniz...Buğday nişastası kullanabiklirsiniz...Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-70189001527205462142007-04-05T10:40:00.000+03:002007-04-05T10:40:00.000+03:00Merhaba,Nisasta olarak hangisini kullandiniz? Bend...Merhaba,<BR/><BR/>Nisasta olarak hangisini kullandiniz? Bende dugday nisatasi var onu kullanabilirmiyim sizce?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-8637896318291148352007-04-03T19:04:00.000+03:002007-04-03T19:04:00.000+03:00merhaba hocam sitenize girdim ilgi çekici bir site...merhaba hocam sitenize girdim ilgi çekici bir site olmuş diyemem çünkü yemek tarifi sürekli, yemek tarifi benim ilgi alanım değil yemek tarifi arıyanlar için ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim ama =)Fakat fotoğrafları beğendim güzel çekilmiş. Ortalama olarak güzel bi site diyebilirim! Yazılı da kolay sorular bekliyoruz!!! 9/ao türkerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1172213059333771092007-02-23T08:44:00.000+02:002007-02-23T08:44:00.000+02:00Selam Asli .Kekini muhakkkak deneyecegim.Nasil ol...Selam Asli .Kekini muhakkkak deneyecegim.Nasil olsa evlerde pörsümeye yüz tutmus bir kac elma bulunur.Onlari degerlendirmek icin güzel bir tarif.Haydi bakalim. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.blogcu.com/birdilimbirtutam" REL="nofollow" TITLE="skilinc at web dot de">SERAP</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1172178115356580992007-02-22T23:01:00.000+02:002007-02-22T23:01:00.000+02:00Sevgili Asli,Tam bana gore bir kek, esmer seker, z...Sevgili Asli,<BR/>Tam bana gore bir kek, esmer seker, zeytinyagi daha ne olsun, afiyet olsun.<BR/>Sevgiler <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://www.turklokumu.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="aybike_ceylan at yahoo dot com">Aybike</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1172154721309085792007-02-22T16:32:00.000+02:002007-02-22T16:32:00.000+02:00Beni bulabilmen için tekrar geldimBeni bulabilmen için tekrar geldimKübrahttps://www.blogger.com/profile/03197463657715992764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1172154581099720412007-02-22T16:29:00.000+02:002007-02-22T16:29:00.000+02:00Aslıcım ellerine sağlık çok güzel görünüyor, elmal...Aslıcım ellerine sağlık çok güzel görünüyor, elmalı keki çok severim, ellerine sağlık. Sevgiler<BR/>Kübra <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2007/02/elmal-kek-ye.html" REL="nofollow" TITLE="kubra1970 at gmail dot com">Kübra</A>Anonymousnoreply@blogger.com