tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post1505359852726774090..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Gül TatlısıAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-66797200028966663632009-01-06T23:36:00.000+02:002009-01-06T23:36:00.000+02:00bunlar çok lezzetli tarifler ellerinize sağlık.bunlar çok lezzetli tarifler ellerinize sağlık.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-43557552896951193392008-02-07T18:44:00.000+02:002008-02-07T18:44:00.000+02:00ımmmm gül tatlısı çok güzel görünüyor tarifi denes...ımmmm gül tatlısı çok güzel görünüyor tarifi denesem şeklini tutturabilirmiyim acaba?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-31133466569717847352007-12-18T18:03:00.000+02:002007-12-18T18:03:00.000+02:00Blogunuzu gezerken, gözlerim gül tatlısına takıldı...Blogunuzu gezerken, gözlerim gül tatlısına takıldı kaldı.<BR/>Muhteşem görüntüsü beni yazmaya davet etti. Elinize sağlık, görüntüleri çok güzel tatlarıda öyle olsa gerek. Esenlikler...DÜDÜKLÜ TENCEREhttps://www.blogger.com/profile/02883690514924570952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-34660490642690542982007-12-13T20:14:00.000+02:002007-12-13T20:14:00.000+02:00merhaba gul tatlisi cok guzel gorunuyor ellerinize...merhaba gul tatlisi cok guzel gorunuyor ellerinize saglik bu tarifi baska bir sitede gordum denedim piserken biraz yayildi sanirim margarinle oldugundan bilemiyorum sizinkisi zeytinyagi ile olmasini sevdim denicem<BR/>siteniz cok guzel basarilarinizin devamini diliyorumAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-15029434295735152852007-12-11T18:04:00.000+02:002007-12-11T18:04:00.000+02:00Merhabalar ;Ben sizden bir konuda yardım istiyorum...Merhabalar ;<BR/>Ben sizden bir konuda yardım istiyorum. 2,5 yaşında bir oğlum var nefrit oldu ve hastalığının kronikleşmemesi için beslenmesine çok dikkat etmem gerekiyor. Özellikle tuzlu şeyler yememesi gerekiyor, yani sıfır tuz.Protein de kısıtlı. İlk öğrendiğimde pasta, kek vb.şeyler yaparım diye düşünmüştüm; fakat tariflerin çoğunda kabartma tozu yada karbonat var. Soda olabilir diye düşündüm onunda içerisinde sodyum var. Potasyum ve sodyum )içeren şeyler almaması gerekiyor. Mayalı tarifler olabilir. Tuzsuz yemekleri "iyenç" diyip yemiyor. Kendim mayalı bir kek denedim ama olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer faydası olacaksa e-mail adresimi sitenizde yayınlayabilirsiniz. Portakal ağacına ulaşmaya çalıştım fakat anti spam'a takıldım.Mutlu ve sağlıklı günler diliyorum. Hoşça kalın.sadethttps://www.blogger.com/profile/18106937583713697449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-55541760540910308002007-12-11T15:12:00.000+02:002007-12-11T15:12:00.000+02:00selamlar..bayram yaklaşıyor ve ben tatlı tarifi ar...selamlar..bayram yaklaşıyor ve ben tatlı tarifi araştırıyorum derkennnnnnn bu güzel gül tatlısı tarifini gördüm.görüntü süper.artık bu tatlıdan yapmaya karar verdim.elinize saglıkk..sevgilerle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-5327877841119980762007-12-10T22:12:00.000+02:002007-12-10T22:12:00.000+02:00ellerinize sağlık bu blogda en çok hoşuma giden ye...ellerinize sağlık bu blogda en çok hoşuma giden yemek ve tatlıların sağlıklı malzemelerden ve katı yağdan uzak bir biçimde yapılması oldu.sizi çok tebrik ederim.ben her nekadar pastalar yapsamda hiçbirine katı margarin koymam ve kurabiyekllerimde aynen bu sitilde ilerler sonuç mükemmel:)pastacı cafehttps://www.blogger.com/profile/14442527908546538729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-30952254749242249022007-12-08T15:44:00.000+02:002007-12-08T15:44:00.000+02:00Baklavaları da bu şekilde yapıyorlar olabilir san...Baklavaları da bu şekilde yapıyorlar olabilir sanırım. O zaman şerbet sıcak dökülmeli ve yine üzeri kapatılarak çekmesi sağlanmalı, kolay gelsin. :)<BR/><BR/>Aslı Altan AltundalAslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-25844241423669211562007-12-07T13:27:00.000+02:002007-12-07T13:27:00.000+02:00merhabalarne kadar büyük bir tesadüf.dün akşam çok...merhabalar<BR/>ne kadar büyük bir tesadüf.dün akşam çok önceden bir kitapta gördüğüm bu tarifi düşünüyordum.bugün karşıma çıktı. bayram için yapmak istiyorum. yalnız bir sorm var.gülleri pişirip koysak şerbeti iki gün sonra döksek nasıl olur acaba?pelinhttps://www.blogger.com/profile/03095834135047342793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-41345345212757660092007-12-06T19:55:00.000+02:002007-12-06T19:55:00.000+02:00Denemek istedim lakin kısmet olmadı inşallah en kı...Denemek istedim lakin kısmet olmadı inşallah en kısa zamanda deniycem;)<BR/>ellerinize sağlık...<BR/>kızlara selam;)ev perisi;)https://www.blogger.com/profile/11583993195587263805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-69355069490147681862007-12-05T12:19:00.000+02:002007-12-05T12:19:00.000+02:00merhabalar, blogunuza ilk ziyaretim. tarifleriniz ...merhabalar, blogunuza ilk ziyaretim. tarifleriniz çok güzel, özellikle margarinsiz olması. bir çoğunu not aldım, deneyeceğim.<BR/>sevgiler...DENİZSEFASIhttps://www.blogger.com/profile/09723773039972081465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-54531282066339402432007-12-04T01:56:00.000+02:002007-12-04T01:56:00.000+02:00Merhaba.Gül tatlısını çok beğendim nefis görünüyor...Merhaba.Gül tatlısını çok beğendim nefis görünüyor.Muhakkak deneyecem bu tarifi.Paylaşımız için teşekkür ederim.<BR/>Sevgiler..NAZLI ARSLANhttps://www.blogger.com/profile/10128503334977946613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-2490648675530869322007-11-29T23:36:00.000+02:002007-11-29T23:36:00.000+02:00Aslı hanım elinize sağlık. Görüntü çok hoş. Halanı...Aslı hanım elinize sağlık. Görüntü çok hoş. Halanıza sevgiler hürmetler<BR/>Fatma ÜnalanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-69188976365083233092007-11-29T16:13:00.000+02:002007-11-29T16:13:00.000+02:00Tesekkurler bu guel tarif icin benim yemek sitem h...Tesekkurler bu guel tarif icin benim yemek sitem http://yemektarifleriizle.blogspot.com/<BR/><BR/>Acemiyim ama herkesi beklerim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-90002927015731272322007-11-26T05:21:00.000+02:002007-11-26T05:21:00.000+02:00GUL SEKLINI NASIL VERIYORSUNUZ ? TAM ACIK OLARAK T...GUL SEKLINI NASIL VERIYORSUNUZ ? TAM ACIK OLARAK TANIMLANMAMIS, DOLAYISIYLA BIRAZ ZOR ANLAMASI. HELE DE BU TATLIYI YAPMAYAN KISILER ICIN.. DAHA AYRINTILI YAZAR MISINIZ YA DA KESKE ADIM ADIM RESMI DE KOYABILSEYDINIZ.. TESEKKURLER EDERIM.<BR/>BAHARAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-91885372937797119322007-11-25T06:01:00.000+02:002007-11-25T06:01:00.000+02:00gul tatlisinin resmi yok, acaba bir sorun mu var y...gul tatlisinin resmi yok, acaba bir sorun mu var ya da ben mi acamiyorum ??<BR/>SelinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-31218981384461905002007-11-24T20:59:00.000+02:002007-11-24T20:59:00.000+02:00sevgili Aslı ellerine sağlık çok güzel olmuş.sevgi...sevgili Aslı ellerine sağlık çok güzel olmuş.sevgiler...Cafe Gustohttps://www.blogger.com/profile/09264187260383444443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-36364184072700766132007-11-23T21:16:00.000+02:002007-11-23T21:16:00.000+02:00merhaba evet küçük boy çay bardağı ve 1 paket vani...merhaba<BR/> evet küçük boy çay bardağı ve 1 paket vanilya şekeri kullanılıyor. Un miktarı için maalesef bir ölçü yok, umarım başarılı olur. Kolay gelsin.<BR/><BR/>Aslı Altan AltundalAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-28976992942535002802007-11-23T13:02:00.000+02:002007-11-23T13:02:00.000+02:00Merhaba Asli hanim, bende bu gül tatlisini cok mer...Merhaba Asli hanim, <BR/><BR/>bende bu gül tatlisini cok merak ediyorum. Bugüne kadar ne yemek nede yapmak nasip oldu. Hafta sonu misafirlerim icin denemek istiyorum ama bir kac sorum olacak: <BR/><BR/>1. "1 cay bardagi yogurt" derken normal cay bardaklarini kast ediyorsunuz degil mi? Sormamin sebebi, artik bir cok kiside biraz daha büyük cay bardaklarindan bulunuyor. Yanlislik olmasin diye soruyorum. <BR/>2. "birkac fiske limon kabugu" -> Bir kac tutam mi demek istediniz? <BR/>3. "1 paket vanilya" -> 1 paket vanilya sekeri herhalde? <BR/>4. "Aldigi kadar un" diye verilen tariflerimin bir cogunu tutturamadim, yada cok uzun ugraslardan sonra emelime ulasabildim. Belki bana kac gram veya kac su bardagi gerektigini yazabilirsiniz. <BR/><BR/>Simdiden cok tesekkür ederim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-15141500173479412472007-11-23T09:29:00.000+02:002007-11-23T09:29:00.000+02:00Merhaba Aslı Bayramın yaklaştığı şu günlerde gül t...Merhaba Aslı <BR/>Bayramın yaklaştığı şu günlerde gül tatlısı güzel bir alternatif olabilir...Tereyağ yada margarin içermemiş olmasıda dikkatimi çekti gerçekten tadını merak ettim..Ellerine sağlık...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08239278744956070620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-59810334636761842102007-11-23T09:19:00.000+02:002007-11-23T09:19:00.000+02:00Merhaba dün misafirlerime alt üstböreginiz den yap...Merhaba dün misafirlerime alt üst<BR/>böreginiz den yaptim, simdide gül tatlisini denemek istiyorum, hoscakalin...<BR/>Viyana dan TubaAnonymousnoreply@blogger.com