tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post2375411365937436659..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Köstebek PastaAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-88411580135152865252011-02-04T15:32:17.032+02:002011-02-04T15:32:17.032+02:00ne nişastasıne nişastasıAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-13800071999522027922009-06-24T00:02:53.461+03:002009-06-24T00:02:53.461+03:00YA EMEĞE SAYGIM VAR AMA BU KADAR DA BERBAT KREMA H...YA EMEĞE SAYGIM VAR AMA BU KADAR DA BERBAT KREMA HAYATIMDA YEMEDİM..BU AKŞAM MİSAFİRİM GELECEKTİ TARİFİNİZİ ALDIM YAPTIM KİMSE YEMEDİ.. KEK HARİKA OLDU AMA İÇİNE KOYDUĞUM O KREMA.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-64701486767255262262009-06-11T10:44:00.688+03:002009-06-11T10:44:00.688+03:00ellerinize sağlık gerçekten çok güzel oldu tabana ...ellerinize sağlık gerçekten çok güzel oldu tabana muz da döşedim daha da lezzetli oldu kremayı 6 sb sütle yaptım tabi diger malzemeleride az koydum o zman birde kremaya antep fıstıgı yerıne damla çikolata koydum . sonuç gerçekten güzel oldu ..sesedo98noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-18144738431271327092009-04-17T20:03:00.000+03:002009-04-17T20:03:00.000+03:00Merhabalar,
4 tatlı kaşığı olması gerekir yazmayı...Merhabalar,<br /><br />4 tatlı kaşığı olması gerekir yazmayı unutmuşum. Kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-35393479759246060062009-04-17T19:23:00.000+03:002009-04-17T19:23:00.000+03:00ellerıneze saglık cok guzel gorunuyo...bende denıc...ellerıneze saglık cok guzel gorunuyo...bende denıcem simdi ama 4 kasık kakao demıssınız yemek kasıgıylamı olucak...acıl cevap verebılırsenız sevınırım...ıyı aksamlar...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-3450618219200024092009-04-03T13:29:00.000+03:002009-04-03T13:29:00.000+03:00pasta cok güzele benzıo denemek ıstedım ama üstüne...pasta cok güzele benzıo denemek ıstedım ama üstüne dokulen kek kırıntılarını dada kuçultun bence elınıze parçalamıssınız gıbı duruoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-76922855617482996052009-02-12T00:12:00.000+02:002009-02-12T00:12:00.000+02:00Merhaba Pelin,Pandispanyanın kenarları bozulmadan ...Merhaba Pelin,<BR/>Pandispanyanın kenarları bozulmadan kalacak, iç kısım tabana kadar oyulup çıkartılacak ve parçalar ufalanarak kremanın üzerine serpiştirilecek. Kenarlar yüksek içi bomboş kalacak ve krema ile doldurulacak. Kolay gelsin. :))Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-75521239423813847662009-02-11T18:14:00.000+02:002009-02-11T18:14:00.000+02:00merhaba pasta çok hoş görünüyor ama o kek parçalar...merhaba pasta çok hoş görünüyor ama o kek parçalarını nasıl yapacağımı anlamadım kekin üst kısmını oyun kenarları kalsın demişsiniz ortası bomboş mu olacak sadece kenarlkarımı kalacak onu bi açıklarsanız sevinirim:D:DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-11841985141290565102009-02-08T11:19:00.000+02:002009-02-08T11:19:00.000+02:00BUĞDAY UNU KOYBUĞDAY UNU KOYAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-10440752388693505842009-01-22T17:53:00.000+02:002009-01-22T17:53:00.000+02:00Merhaba,1+1/2 su bardağı 1.5 su bardağı demek. Kur...Merhaba,<BR/>1+1/2 su bardağı 1.5 su bardağı demek. Kuruluk için şekerli süt ile ıslatılabilir, tabii fazla olmamak kaydıyla...Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-30906215978856664542009-01-21T10:00:00.000+02:002009-01-21T10:00:00.000+02:00HER ŞEY GÜZEL AMA ÇOK KURU BİR PASTA OLDU??NE YAPI...HER ŞEY GÜZEL AMA ÇOK KURU BİR PASTA OLDU??NE YAPILIR BU KURULUK İÇİN ???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-27390878392655439002009-01-15T17:38:00.000+02:002009-01-15T17:38:00.000+02:001+1/2 su bardagı ne emek aanlamadım1+1/2 su bardagı ne emek aanlamadımAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-37754825901452855722008-11-21T23:31:00.000+02:002008-11-21T23:31:00.000+02:00Merhaba ben Ebruli, daha once kostebek pastayi haz...Merhaba ben Ebruli, daha once kostebek pastayi hazir paket alarak yapmistim ve cok begenmistim ben amereikada yasiyorum daha sonra hazir paketi bulamadim ve uzun zamandir aklimdaydi yapmak bu pastayi tarifinizi gorunce demedim umarim sizinki kadar guzel olur su anda firinda pisiyor tadina baktiktan sonra nasil oldugu hakkinda biligi veririm. Ellerinize saglik muhabbetle kalinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1530130904299476222008-11-04T19:11:00.000+02:002008-11-04T19:11:00.000+02:00hiç beyenmedim çok çirkin yapmamanızı tercih ederi...hiç beyenmedim çok çirkin yapmamanızı tercih ederim<BR/> ok kek :( çirkin bay saglıklı kaın :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-82169895644795149332008-10-31T07:03:00.000+02:002008-10-31T07:03:00.000+02:00Teşekkür ederim Elif.:)Teşekkür ederim Elif.:)Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-19211232517695790492008-10-29T14:21:00.000+02:002008-10-29T14:21:00.000+02:00mrh tariflerinize ve yazılarınıza bayıldım.çok hoş...mrh tariflerinize ve yazılarınıza bayıldım.çok hoş:)biran önce deneyip tatmak isterim doğrusu.<BR/>ellerinize sağlık.mavi sofrahttps://www.blogger.com/profile/00917954446525316986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-9586592854366204242008-09-19T22:07:00.000+03:002008-09-19T22:07:00.000+03:00teşekkür ederimm :) sizlere de kolaylıklarteşekkür ederimm :) sizlere de kolaylıklarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-16101846104408924822008-09-19T21:41:00.000+03:002008-09-19T21:41:00.000+03:00Esma 1.5 su bardağı oluyor, yani 1 bardak + 1 bard...Esma 1.5 su bardağı oluyor, yani 1 bardak + 1 bardağın yarısını kullanacaksın, kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-6456022739643513742008-09-19T18:15:00.000+03:002008-09-19T18:15:00.000+03:00merhabalar.pastalar harika görünüyorlar. denemek i...merhabalar.pastalar harika görünüyorlar. denemek istiyorum hemen, fakat şu ölçülerden pek anlayamıyorum:(<BR/> 1+1/2 su bardağı un+ 1/2 su bardağı nişasta, kaç bardak oluyor?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-43686748594016541842008-06-05T20:06:00.000+03:002008-06-05T20:06:00.000+03:00Mısır veya buğsay , herikiside kullanılabilir. Kol...Mısır veya buğsay , herikiside kullanılabilir. Kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-16412049869718004112008-06-05T18:19:00.000+03:002008-06-05T18:19:00.000+03:00merhaba ya çok güzel görünüyo şimdi bende yapıcam ...merhaba ya çok güzel görünüyo şimdi bende yapıcam ama aklıma takıldıda mısır nişaştasımı buğday nişastasımı kullanıcam:)neyse ellerinize sağlık süper görüntüenbiyahttps://www.blogger.com/profile/00329037183831703299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-4329011617913847792008-03-25T09:42:00.000+02:002008-03-25T09:42:00.000+02:00mmm bayılırım köstebek pastaya ellerinize sağlık h...mmm bayılırım köstebek pastaya ellerinize sağlık harika görünüyo,kaç zamandır deniycema ama yeni bebeğim oldu o nedenle bir fırsatını bulamadım:)sevgiler..Firuzedostkokusuhttps://www.blogger.com/profile/10730567573741447703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-78955680333356293322008-02-20T08:08:00.000+02:002008-02-20T08:08:00.000+02:00Çok teşekkürler yorumlar için...Aybike zaman zaman...Çok teşekkürler yorumlar için...Aybike zaman zaman oluyor o tembellik hepimizde :))Sağlıcakla kalın.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-47141655886926674132008-02-18T20:08:00.000+02:002008-02-18T20:08:00.000+02:00Ellerine saglik Asli'cigim, senden tarifini aldigi...Ellerine saglik Asli'cigim, senden tarifini aldigim oyle cok sey var ki, su tembelligi birakip da deneyebilsem.<BR/>Ellerine saglik,harikasin.<BR/>Guzel bir hafta diliyoru,m.Aybike Ceylanhttps://www.blogger.com/profile/17243357573514495745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-65508476080014791502008-02-17T12:10:00.000+02:002008-02-17T12:10:00.000+02:00Aslı Hanım, ne güzel bir sebeple yapılmış kutlama....Aslı Hanım, ne güzel bir sebeple yapılmış kutlama. Minik Zeynep'in daha güzel günlerini görürsünüz inşAllah. Pasta da çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Zeynephttps://www.blogger.com/profile/03727649083634581623noreply@blogger.com