tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post3331443229667680436..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Ekmek MantısıAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-83653829165554389072009-09-04T19:22:57.315+03:002009-09-04T19:22:57.315+03:00Merhaba Sultan,
Bayat ekmekleri pişirmiyoruz. Sad...Merhaba Sultan,<br /><br />Bayat ekmekleri pişirmiyoruz. Sadece fırında kızartıp tabağa alıyoruz. Üzerine pişirdiğimiz yumurtalı sosu döküyoruz. Kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-62161586520693486372009-09-04T12:02:58.053+03:002009-09-04T12:02:58.053+03:00TARİFTE EKSİKLİK VAR SANIRIM
EKMEKLERİ HANGİ AŞAM...TARİFTE EKSİKLİK VAR SANIRIM <br />EKMEKLERİ HANGİ AŞAMADA EKLİYORUZ YUMURTALARDAN SONRAMI ? <br />BIRDE BIR SAAT PİŞİNCE EKMEKLER HAMURLAŞMIYORMU ACABA DETAYLANDIRIRMISINIZ <br />CUNKU BAYAT EKMEKLERI DEGERLENDIRME ACISINDAN COK FAYDALIUnknownhttps://www.blogger.com/profile/01543754038521637581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-90491061273169193752009-03-06T21:46:00.000+02:002009-03-06T21:46:00.000+02:00annem evde bayat ekmek çoğalınca onları değerlendi...annem evde bayat ekmek çoğalınca onları değerlendirmek için ekmek mantısı yapardı, severek de yerdik ama annem ekmekleri fırına koymaz, yumurta koymazdı onun yerine sosa kıyma koyardı. gerçi ben kıymalı sevmediğim için bana ayrıca kıymasız yapardı. hımmm olsa da yesek . canım annem burda olsan da o güzel ellerinden ekmek mantısı yesem :)) ( bu arada bu yemek KAYSERİ'NİNDİR. )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-20093048465162097442007-11-09T16:26:00.000+02:002007-11-09T16:26:00.000+02:00Harikasın Aslıcığım. Ne hoş bir tarif paylaştın yi...Harikasın Aslıcığım. Ne hoş bir tarif paylaştın yine bizimle! Ben bunu yerim, parmaklarımı da yerim:)Sibelhttps://www.blogger.com/profile/09510641102593077480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-20523057895164071022007-11-09T14:56:00.000+02:002007-11-09T14:56:00.000+02:00Hem yapimi kolay hem guzel gozukuyor denemekde fay...Hem yapimi kolay hem guzel gozukuyor denemekde fayda var gibi :) eline saglik<BR/><BR/>http://www.aynurdantarifler.blogspot.com/Aynurhttps://www.blogger.com/profile/04145714079850908183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-59974317581288656982007-11-08T00:25:00.000+02:002007-11-08T00:25:00.000+02:00Cok lezztliye benziyor, hemde cok kolaymis.Oglumda...Cok lezztliye benziyor, hemde cok kolaymis.Oglumda sever mutlaka.Hem bayat ekmekler de cöpe gitmekten kurtulur.Hep üzülürüm cöpe gidince.Bazen firinlayip corba veya salataya koyuyorum ama genelde ihmal ediliyor.Artik yaparim bundan .Ellerine salgikYarenhttps://www.blogger.com/profile/08669007987101358943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-79499765888103789622007-11-07T23:13:00.000+02:002007-11-07T23:13:00.000+02:00Merhaba,Nerelerdesiniz?Sevgiler,BetülMerhaba,<BR/><BR/>Nerelerdesiniz?<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>BetülBetül İncehttps://www.blogger.com/profile/09288027787642015680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-400754075260103742007-11-01T22:41:00.000+02:002007-11-01T22:41:00.000+02:00birseyi aklim almadi zamani kisitli olanlar icin d...birseyi aklim almadi zamani kisitli olanlar icin demissiniz ama sogan ve domatesler bir saat boyunca kavrulmali bir saat vaktim olduktan sonra kac cesit agir yemek yapabilirim daha cok cani zahmete girmek istemeyenler icin bu tarif selamlarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-3263420388689885512007-10-29T01:58:00.000+02:002007-10-29T01:58:00.000+02:00Merhabalar bu tarifi bizde yaparız. Kuru ekmeklerd...Merhabalar bu tarifi bizde yaparız. Kuru ekmeklerden olur.İstenilirse kıyma da konulabilir.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-52699399973166551292007-10-27T22:25:00.000+03:002007-10-27T22:25:00.000+03:00Ne kadar kolay bir tarif! Ekmekleri degerlendirmek...Ne kadar kolay bir tarif! Ekmekleri degerlendirmek icin bire bir.En kisa zamanda yapilacak cünkü bir sürü ekmek birikti.....Paylasimin icin tesekkürler.bir dilim bir tutamhttps://www.blogger.com/profile/00483759938396556092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-45740289052400840732007-10-27T21:28:00.000+03:002007-10-27T21:28:00.000+03:00Dediğiniz gibi kolay ve lezzetli , deneyenlere afi...Dediğiniz gibi kolay ve lezzetli , deneyenlere afiyet olsun :))<BR/><BR/>Aslı Altan AltundalAslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-57374658446599814712007-10-27T16:26:00.000+03:002007-10-27T16:26:00.000+03:00Asli'cigim,Ellerine saglik, ne kadar guzel, leziz ...Asli'cigim,<BR/>Ellerine saglik, ne kadar guzel, leziz ve kolay bir tarif. Mutlaka denenmeli diyorum.<BR/><BR/>Asagida ki tatlin da harika. <BR/><BR/>Guzel bir hafta sonu diliyorum.Aybike Ceylanhttps://www.blogger.com/profile/17243357573514495745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-75217292137682552002007-10-27T13:11:00.000+03:002007-10-27T13:11:00.000+03:00merhabalar ellerinize sa�l�k g�zel g�z�k�yor asl�n...merhabalar ellerinize sa�l�k g�zel g�z�k�yor asl�nda denemeli basitte bir�eye benziyor <BR/>sayg�lar�mlaMelek*https://www.blogger.com/profile/07530916314801460932noreply@blogger.com