tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post114120650516558105..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Yulaflı Sandviç BisküviAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-39110900854385078892007-11-26T05:24:00.000+02:002007-11-26T05:24:00.000+02:00ASLI HN, NUGAT TARIFINI GORDUM, MEGERSE TARIFIN AL...ASLI HN, NUGAT TARIFINI GORDUM, MEGERSE TARIFIN ALTINDAYMIS, HAY ALLAH:) GECE SAATINDE DEMEK KI FARKETMEDIM BEN.. COK TSK. EDERIM ILGINIZE, SAGOLUN.<BR/>SELINAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-71262327472034442682007-11-25T18:33:00.000+02:002007-11-25T18:33:00.000+02:00Selin Merhaba Estelle 'in tarifini ve nugat malzem...Selin Merhaba <BR/>Estelle 'in tarifini ve nugat malzemelerini ben verdim , buradan yapabilirsin. Şu anda linki bende bulamıyorum. Kolay gelsin.<BR/><BR/>Aslı Altan AltundalAslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-48574486728183673382007-11-25T08:59:00.000+02:002007-11-25T08:59:00.000+02:00Imla hatalarindan bahsediyor bazi arkadaslar, ama ...Imla hatalarindan bahsediyor bazi arkadaslar, ama hala bir ozel ismin buyuk harf ile basladigini bilmiyorlar, ne yazik ki !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-35663283452630360162007-11-25T08:48:00.000+02:002007-11-25T08:48:00.000+02:00ellerinize saglik, denemek istiyorum , ancak ESTEL...ellerinize saglik, denemek istiyorum , ancak ESTELLE"NIN nUGAT tarifini bulamadim. Siz ltf bana link verir misiniz??<BR/>SelinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-62633428831861183092007-06-22T19:25:00.000+03:002007-06-22T19:25:00.000+03:00Ben de bu tarifi denedim. Yagi ceyrek bardak azalt...Ben de bu tarifi denedim. Yagi ceyrek bardak azaltip sutu ceyrek bardak arttirdim. Cok guzel oldular, sanki cevizli gibi. <BR/>Tarif icin cok tesekkur ederim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1171987824329215482007-02-20T18:10:00.000+02:002007-02-20T18:10:00.000+02:00merhaba, bugün yulaflı kurabiyelerinizi denedim.mü...merhaba, bugün yulaflı kurabiyelerinizi denedim.müthiş oldu hatta komsuya da götürdüm ve bayıldı. BEN 1/2 bardak zeytinyağı koydum normalden daha az olsa da hiç bi problem olmadı tatları cok şahane ,bu tarif için tekrar tesekkürler,<BR/> <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://www.zeytinagaci.blogspot.com/2006/03/yulafl-sandvi-biskvi.html" REL="nofollow" TITLE="sedemirc at hotmail dot com">sez</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141917555027430912006-03-09T17:19:00.000+02:002006-03-09T17:19:00.000+02:00ben de imla hatalarina takintili olmasam da dikkat...ben de imla hatalarina takintili olmasam da dikkat ederim hep. tijen hn sizin bana onerdiginiz bir kitap vardi mail listelerinden birinde. adi "einstein ahcisina ne dedi ?" biliyorsunuz ahci diil, asci dir dogrusu. insanin inanasi gelmiyor di mi ? :) <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A>ebruAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141640295823058132006-03-06T12:18:00.000+02:002006-03-06T12:18:00.000+02:00Çok teşekkür ederim Tijen, imla hatası yapmamaya g...Çok teşekkür ederim Tijen, imla hatası yapmamaya gayret ediyorum ama yanlışlardan kurtulmak mümkün olmuyor :) , bu konudaki düzeltmelere her zaman açığım<BR/> memnun olurum. Sevgilerimle.  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141567173927037572006-03-05T15:59:00.000+02:002006-03-05T15:59:00.000+02:00Ben teşekkür ederim.Eklerseniz sevinirim.görüşem ü...Ben teşekkür ederim.Eklerseniz sevinirim.görüşem üzere... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://gonultacim.blogspot.com/" REL="nofollow" TITLE="s_sehnaz at hotmail dot com">Şehnaz</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141555000404670312006-03-05T12:36:00.000+02:002006-03-05T12:36:00.000+02:00aslı'cığım,eline sağlık. harika görünüyor kurabiye...aslı'cığım,<BR/>eline sağlık. harika görünüyor kurabiyelerin. çok da güzel fotoğraflamışsın, iştahını açıyor insanın. içimdeki gizil editörü dizginleyemediğim için başlıktaki sözcüğün yazım kılavuzunda 'sandiviç' değil, 'sandviç' olarak geçtiğini söylemeden edemeyeceğim. ne yapayım, nasıl kimilerine elbisedeki bir saç ya da iplik batar, bana da yanlış sözcükler batıyor. hoşgörüne sığınarak yazdım tabii. <BR/>sevgiyle..<BR/>tijen <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.mutfaktazen.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="inaltong at e-kolay dot net">Tijen</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141496303920509122006-03-04T20:18:00.000+02:002006-03-04T20:18:00.000+02:00Teşekkür ederim Şehnaz bende sana link vermek iste...Teşekkür ederim Şehnaz bende sana link vermek isterim, görüşmek üzere... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141470495200570522006-03-04T13:08:00.000+02:002006-03-04T13:08:00.000+02:00Sitenizi beğenerek takip ediyorum.Linklerim de ekl...Sitenizi beğenerek takip ediyorum.Linklerim de ekledim.Güzel yazılarınızın devamı dileğiyle.<BR/>Sevgi ve Duayla... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://gonultacim.blogspot.com/" REL="nofollow" TITLE="s_sehnaz at hotmail dot com">Şehnaz</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141415251892459962006-03-03T21:47:00.000+02:002006-03-03T21:47:00.000+02:00Nihan Çok amaçlı un protein değeri 10.5 olarak be...Nihan <BR/>Çok amaçlı un protein değeri 10.5 olarak belirtilen un çeşidi.Genellikle yabancı tariflerde bu şekilde geçiyor.Onun yerine elinde bulunan unu kullanabilirsin. Bir önceki ekmek tarifinde bu konudan var.Kolay gelsin... <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141387556277362592006-03-03T14:05:00.000+02:002006-03-03T14:05:00.000+02:00çok amaçlı un nedir? anlamadım?onun yerine bildiği...çok amaçlı un nedir? anlamadım?<BR/>onun yerine bildiğimiz normal un kullanabilirmiyiz.<BR/>cevabınız için şimdiden teşekkürler <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/03/yulafl-sandivi-biskvi.html" REL="nofollow" TITLE="nihan27 at hotmail dot com">nihan</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141244190957500282006-03-01T22:16:00.000+02:002006-03-01T22:16:00.000+02:00Özge tarifte mesela 250 gr tereyağı veya margarin ...Özge tarifte mesela 250 gr tereyağı veya margarin kullanılıyorsa bunun yerine 180 gr ( 1+1/4 bardak ) sıvı yağ kullanmak uygun . Kepekli un , beyaz undan daha toparlayıcı özelliğe sahip.Kepekli kullanılacaksa un miktarı daha az olmalı. Nişastalı kurabiyeler daha yumuşak ve ağızda dağılan türde oluyor.Birde hamur yumuşak ele yapışmayan bir kıvamda olmalı.<BR/> Pınar tepsiye yağlı kağıt sererek hem hamur işlerinin yapışmasını, altının yanmasını önlüyorum hem de tepsi çok kirlenmiyor temizliği kolay oluyor.Unun elenme sebebide hamur işlerinde daha fazla kabarıklığın sağlanması için. Yumuşak ağızda dağılan bir kurabiye için elenmiş un işleri kolaylaştırır.<BR/> Sibel aslında benim de aklım hep senin yaptıklarında kalıyor:)<BR/> Berrin tabii memnun olurum...Sevgilerimle. <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="www.zeytinagaci.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="zeytinagaci at gmail dot com">aslı altan altundal</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141217773971603122006-03-01T14:56:00.000+02:002006-03-01T14:56:00.000+02:00Merhaba, sitemde yemek siteleri diye bir bölüm aça...Merhaba, sitemde yemek siteleri diye bir bölüm açacağım siteni de eklemek istiyorum bir sakıncası var mı??<BR/>Sevgiler, <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="berrince.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="berrince at gmail dot com">Berrin</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141216551586429972006-03-01T14:35:00.000+02:002006-03-01T14:35:00.000+02:00Eline sağlık Aslı, herkes gibi ben de bayılıyorum ...Eline sağlık Aslı, herkes gibi ben de bayılıyorum senin sağlıklı kurabiyelerine! Yanımda hiç kurabiyem yok bugün, şimdi Rooibos çayımla birlikte ne güzel olurdu bunlar..  <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://sibelinkahvesi.blogspot.com" REL="nofollow" TITLE="sibel_suslu at yahoo dot com">Sibel</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141214222054430812006-03-01T13:57:00.000+02:002006-03-01T13:57:00.000+02:00Aslı Hanım, sayenizde yaptığım kurabiyelerin sağlı...Aslı Hanım, sayenizde yaptığım kurabiyelerin sağlıklı olduğunu bilerek kızıma yediriyorum.margarinden kurtulduk :)) kurabiye ve bisküvilerinizde yağlı kağıt kullanmanızın ve unu elemenizin nedeni nedir? birde karnıbahar mücveri tarifinizle ilgili bi sorum olmuştu,o tarifin altındaki yorumlarda,yanıtlayabilirseniz sevinirim teşekkür ve sevgilerimle pınar <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/03/yulafl-sandivi-biskvi.html" REL="nofollow" TITLE="pinar dot ozturk at barmek dot com dot tr">pınar</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-1141213469033101292006-03-01T13:44:00.000+02:002006-03-01T13:44:00.000+02:00Son derece sağlıklı ve de güzel bir kurabiye olmuş...Son derece sağlıklı ve de güzel bir kurabiye olmuş.Ellerinize sağlık.Size bir sorum olacak ; ben sıvıyağ ile yaptığım kurabiye hamurlarının kıvamını bir türlü tutturamıyorum.Bu yüzden de hep tereyağ ile yapıyorum ama sonuçta tereyağı da doymamış katı yağlardan olduğu için içimede pek sinmiyor.Sıvıyağ ile yaptığınız kurabiye hamurlarında kıvamı tutturabilmek için yaptığınız özel bir şey yada bir püf noktası varmı?Bu arada bende bütün yemeklerinde(hatta pilavlarda bile) zeytinyağı kullanan biri olarak yemek tariflerinizi beğenerek takip ediyorum.Sevgilerimle <BR/><BR/><A></A><A></A><A><B> </B></A><A HREF="http://zeytinagaci.blogspot.com/2006/03/yulafl-sandivi-biskvi.html" REL="nofollow" TITLE="özge at hotmail dot com">özge</A>Anonymousnoreply@blogger.com