tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post5291301280011972234..comments2024-03-25T00:13:13.138+03:00Comments on Zeytinağacı: Çok Pratik ve Şık Bir Ev Böreği: Katlı Üçgen BörekAslı Altan Altundalhttp://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-42094574756758590712013-05-03T09:54:50.805+03:002013-05-03T09:54:50.805+03:00Merhaba,
Videoya baktım çalışıyor, sorun yok....Merhaba,<br /><br />Videoya baktım çalışıyor, sorun yok. <br />Bu hamurda kabartma tozu kullanılmıyor.İçindeki yoğurt ve limon kabartma etkisi yaratıyor.<br /><br />Kolay gelsin,<br /><br />Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-41640936573770538682013-05-02T09:51:25.811+03:002013-05-02T09:51:25.811+03:00Asli Hanim bu tarifteki videonuz gostermiyor. Sild...Asli Hanim bu tarifteki videonuz gostermiyor. Sildiniz mi acaba?<br />Sevgiler , Nesim Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-55453094469949881202012-01-26T06:49:51.384+02:002012-01-26T06:49:51.384+02:00Merhabalar, ellerinize saglik... Merak ettim acaba...Merhabalar, ellerinize saglik... Merak ettim acaba borek hamurunda kuru maya ya da kabartma tozu yok mu acaba? Tsk.ler...<br />TulayAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-74689428280996521372011-05-27T19:08:09.432+03:002011-05-27T19:08:09.432+03:00selam ben bugün bu böreğe 3 saatimi verdim hamur s...selam ben bugün bu böreğe 3 saatimi verdim hamur sizinkisi gibi oldu videoda izlediğim kadarıyla galiba 230 derece ısı ve fanlı olması sorun oldu yardımcı olursanız sevnirim çok gevrek oldu ve çok sert yenecek durumda değil :((gizemhttps://www.blogger.com/profile/14124443651455945153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-38865461352312743282010-03-31T20:35:32.390+03:002010-03-31T20:35:32.390+03:00Merhaba,
Benim çok severek denediğim bir tarif ...Merhaba,<br /><br /> Benim çok severek denediğim bir tarif . Beğeneceğinizi umuyorum. Pişirdikten sonra derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Ben de bu şekilde saklıyorum. Çıkardıktan sonra ısıtmak yeterli. Kolaylıklar dilerim.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-30240865524504666512010-03-31T11:51:09.879+03:002010-03-31T11:51:09.879+03:00bir de ben eli,min altında hazı olsun diye bazı se...bir de ben eli,min altında hazı olsun diye bazı seyleri buzluga koymak istiyorum, bu tarifi sekil verip çiğ olarak mı yoksa pişirerek mi buzluga koymak daha guzel olur?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-82110436496265860082010-03-31T11:50:36.449+03:002010-03-31T11:50:36.449+03:00bir de ben eli,min altında hazı olsun diye bazı se...bir de ben eli,min altında hazı olsun diye bazı seyleri buzluga koymak istiyorum, bu tarifi sekil verip çiğ olarak mı yoksa pişirerek mi buzluga koymak daha guzel olur?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-4239121361511087052010-03-31T11:39:48.436+03:002010-03-31T11:39:48.436+03:00merhaba, az once yogurdum hamuru ama ne yumurta ne...merhaba, az once yogurdum hamuru ama ne yumurta ne de kabartma tozu veya maya olmayısı biraz tereddut olusturdu.. umarım sorun olmaz..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-43148569256006240762009-12-06T13:51:35.033+02:002009-12-06T13:51:35.033+02:00Merhaba,
Bir gece önce hazırlayıp buzdolabına koya...Merhaba,<br />Bir gece önce hazırlayıp buzdolabına koyabilirsiniz. Yalnız işlem yapmadan önce hamurun oda ısısına ulaşmasını beklemelisiniz.Pazar sabahı için iyi fikir :) kolay gelsin.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-53026586331573327342009-12-05T11:43:02.219+02:002009-12-05T11:43:02.219+02:00BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BU HAMURU BİR GECE ÖNCE...BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BU HAMURU BİR GECE ÖNCEDEN HAZIRLASAK NASIL OLUR YADA NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİYOR PAZAR SABAHI İÇİN YAPMAK İSTİYORUM DAUnknownhttps://www.blogger.com/profile/14898581817077059152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-26906620379677220092009-12-02T19:29:06.363+02:002009-12-02T19:29:06.363+02:00Verdiğiniz tarifi bugün denedim.Yaklaşık bir saatt...Verdiğiniz tarifi bugün denedim.Yaklaşık bir saatte,ağızda dağılan,harika bir börek oldu.Emeğinize,yüreğinize sağlık.ebruhttps://www.blogger.com/profile/11722398766914533978noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-33182325250281110942009-12-01T15:22:04.851+02:002009-12-01T15:22:04.851+02:00Bu tarif bana biraz tanıdık geldi.Annemden kalma s...Bu tarif bana biraz tanıdık geldi.Annemden kalma su bardağı ölçüsüyle hazırladığımız fakat icerisinde su ve lımon suyu konulmamış haliyle poğaçalar yaparım bende..<br />Sizinkini de kısa zamanda deneyeceğim; kıymalı yaparım sanırım :)<br />Elinize sağlık.<br />sevgilergulsevhttps://www.blogger.com/profile/16142094386804201257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-87597725290419986212009-11-30T20:22:48.459+02:002009-11-30T20:22:48.459+02:00Merhaba Betül Hanım,
Ben normal çay bardağı ile...Merhaba Betül Hanım,<br /> Ben normal çay bardağı ile yapmıştım ama, 1 su bardağı ölçüsü ile de deneyebilirsiniz. Miktar daha fazla olur .Yalnız kıtır olmasını isterseniz limon suyu ölçüsünü de artırmak gerekli. 1 su bardağına 1 küçük limon suyu konmalı.Tabii un miktarı da ona göre artacak . Hamur kulak memesi kıvamında olmalı. Kullandığınız yoğurt sulu olursa daha iyi sonuç veriyor. Tarife ekledim.Hamur fazla yumuşak olduysa, yapışıp kat kat olamayabilir. Deneyip yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Sevgilerimle.Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-16513939270030848922009-11-29T08:59:47.070+02:002009-11-29T08:59:47.070+02:00Merhaba Aslı hanım
Tarifi denedim.Ama biraz gevrek...Merhaba Aslı hanım<br />Tarifi denedim.Ama biraz gevrek oldu milföy hamuru katmanı oluşamadı. Ölçü olarak Ajda bardağı diye adlandırılan çay bardağı kullandım. Ondan kaynaklanabilir belki.Daha küçük bardakla deneyeceğim. Sevgiler.<br />BetülAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-48306195377564109372009-11-28T13:41:57.665+02:002009-11-28T13:41:57.665+02:00Börek çok güzel olmuş ellerin e sağlık..
İyi bayra...Börek çok güzel olmuş ellerin e sağlık..<br />İyi bayramlar canım..<br />Sevgiler.Ferkayhttps://www.blogger.com/profile/07798855249093108212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-74446076206804344052009-11-28T13:24:56.379+02:002009-11-28T13:24:56.379+02:00Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belal...Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14272844356654333849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-20928833513148155022009-11-28T12:47:31.004+02:002009-11-28T12:47:31.004+02:00Ben de sizlerin bayramını kutlarım. Sevgilerimle.....Ben de sizlerin bayramını kutlarım. Sevgilerimle...Aslı Altan Altundalhttps://www.blogger.com/profile/04682091921555366502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-10116817.post-48681735306381144272009-11-27T21:16:47.743+02:002009-11-27T21:16:47.743+02:00Merhaba Aslı Hanım,
Bayramınızı kutluyorum.
Çoktan...Merhaba Aslı Hanım,<br />Bayramınızı kutluyorum.<br />Çoktan beri siteniz yenilenmemişti. Açılışı yine güzel bir tarifle süslediniz. Teşekkürler.<br />Birazdan ben de denemeye gidiyorum.<br />Sevgiyle kalın.<br />Betül İÇÖZAnonymousnoreply@blogger.com