Kendi el emeğinizle yaptığınız kurabiyeler her zaman değerli ve anlamlı hediyelerdendir.Kurabiyeleri tamamen şeker hamuruyla kaplamaktansa , doğallıklarını bir parça koruyarak süslemeyi seviyorum. Bu kurabiyeler portakallı ve tarçınlı klasik kurabiye hamurundan.
Çok şirinler :) Ayrıca portakal ve tarçın ile pek de leziz olmuşlardır. Ellerine sağlık
YanıtlaSilSevgiler
Aslı'cım ellerine sağlık hepsi hari
YanıtlaSilka sevgiler.
Seker hamurlu kurabiyeleri en cok insanlari gülümsttikleri icin seviyorum. Hepsi cok sirin ve cok güzel bir hediyelik. Ellerinize saglik.
YanıtlaSilbende buna benzer anneler gününde anneme yaptım.şeker hamurum yoktu bende kurdeleyle süsledim.seninkine bayıldım emeğine sağlık
YanıtlaSilemeğine sağlık çok cici duruyor:)
YanıtlaSilne güzel kurabiyeler yapmışsınız elinize sağlık. beni üzen bir şeye dikkat çekmek istiyorum. türkçemize bizler sahip çıkmalıyız. bu kukiler, kapkekler öyle yanlış bir şekilde dilimize geçmeye ve çirkinlik yaratmaya başladılarki. ne ingilizce ne türkçe garip bir şekilde yemek bloglarını istila ettiler. sizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum. bu konuda doğru örnek olmanızı, türkçemize sahip çıkmanızı bekliyorum. sevgilerimle.
YanıtlaSilSelam Aslıcığım hayırlı cumalar
YanıtlaSilArtık hiç görünmüyorsun nerelerdesin???
eline sağlık kurabiyeler çok güzeller süslü püslü:)
güzelliklerde buluşalım
sevgiler
Tüm güzel yorumlara çok teşekkürler , :)
YanıtlaSilMerhaba zeytinağacı,
YanıtlaSilKurabiyelerine bayıldım, hepsi de harika görünüyor. Tam da bahara uygun renkler de seçmişsin :)
Yalnız aklıma takılan birşey var: Kurabiyelerin bir kısmında sanırım çöp şiş kullanmışsın. Bunu kurabiyeye ne zaman ve nasıl ekliyorsun? Ben de kurabiye süsülüyorum ama böyle de çok güzel olmuş. Deneyebilmem için yardımına ihtiyacım var. Teşekkürler...
Merhaba Sihirli Mavi,
YanıtlaSilKurabiyeleri pişirmeden önce çöp şişleri takıp öyle fırına veriyorum bu şekilde olunca tepside çok yer kaplıyor ve az sayıda kurabiye pişirilebiliyor. Bu nedenle şiş takmadan hepsini piirip tepsiyi fırından çıkarınca , kurabiyeler çok sıcakken hemen şişleri geçiriyorum pratik oluyor. Gerçi biraz el yanıyor ama , kurabiyeler soğumadan şişleri takmak gerekiyor çünkü kurabiye soğuduğunda katılaşıyor, bu durumda şişler geçirilemez.Yani şişleri kurabiyeyi pişirmeden önce ya da fırından çıkar çıkmaz geçirebilirsin. Kolay gelsin.
çok güzel görünüyor yapmayı deneyeceğim inşallah beğenirim
YanıtlaSil