Cumartesi, Ekim 28, 2006

ARI Grissini 'den Zeytinyağlı Kıtırlar

Arı gıda Türkiye 'nin çok eski bir markası. Doğrusu market raflarında zeytinyağlı grissini görünce hem şaşırdım hem de sevindim. Ülkemizde zeytinyağına vurgu yapılarak satılan gıda ürünü o kadar az ki. En son balık konservesi, "zeytinyağlı" etiketiyle müşterilere sunuldu. Zeytin bile ayçiçek yağıyla karıştırılıp öyle satılıyor. Tüketici olarak ürün etiketindeki yağın niteliğine bakıp tercih yapmak daha kaliteli mamullere ulaşmamızı sağlar.
Kahvaltıda ve yemeklerin yanında ekmek yerine kıtır kıtır kırıkkırak yemeği seviyorum. Nefis (domates+peynir + kırıkkırak) üçlüsüne sanırım hiç kimse hayır diyemez.
Zeytinyağlı hazır gıdalar daima diğerlerinin yanında tercih sebebi olmalı . Böylelikle sağlığımızı tehdit eden ürünlerle mücadele edebilelim.

2 yorum:

  1. Kucak dolusu selamlar...
    Nasılsınız uzun zaman oldu hakikaten Aslı hanım!
    Umarım her şey yolundadır ve herkes iyidir...
    Ayrıca geçmiş bayramınızı canı gönülden kutlamak isterim...
    En kısa zmanda görüşmek üzere...
    Kızları öpüyorum...
    Arkadaşlara selam! 

    ev perisi

    YanıtlaSil
  2. en sevdiğim zeytinyağlı yemek taze fasulye yapılışı:soğan ve sarımsağı kavurup domatesi ilave ediyorum fasulyeleri ekleyip 1 tatlı kaşığı şeker ve biraz tuz ekleyip suyunu ilave ediyorum. 

    Lale Özdilek

    YanıtlaSil