Küçük veya büyük bazlama ekmeklerini ikiye ayırıp kullandığınızda kimse bazlamadan pizza yaptığınızı anlamayacak. Acil durumlara pratik çözüm.
Öncelikle ince dilimlenmiş Karadeniz ekmeklerini ya da ortadan ikiye ayrılmış pizzalarınızı tepsiye dizin.
Ekmek ya da bazlamaların üzerine bol ketçap sürün.
Ketçapladığınız ekmek dilimlerinin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini bol bol serpiştirin.
Kaşar peynirinden sonra mantar , zeytin, sucuk , biber, salam ve kiraz domatesleri dilimleyerek serpiştirin. Üzerine kekik ekleyin.
200 C fırında kızarana kadar yaklaşık 25 dakika pişirin. Afiyet olsun.
1 yorum var, siz de yazabilirsiniz:
Kesinlikle öğrenciler için harika bir tarif. Teşekkürler :)
Yorum Gönder